avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare voucher vacanața
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare voucher vacanața

Buna ziua, pe data de 1 Septembrie 2017 am intrat in concediu prenatal, in 6 Noiembrie am născut,1 Ianuarie 2018 am intrat in concediu creștere copil. Lucrez in învățământ, sunt titulara. As avea dreptul de voucher de vacanța, in cazul in care se vor acorda aceste vouchere?

Alte discuții în legătură

Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta Alexa Stg Alexa Stg Buna ziua! Sunt functionar public si as dori sa ma edific in legatura cu acordarea voucherelor de vacanta. La data de 21 august 2017 am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)