avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare vouchere de vacanta

Buna ziua! Sunt functionar public si as dori sa ma edific in legatura cu acordarea voucherelor de vacanta. La data de 21 august 2017 am intrat in concediu prenatal, iar suspendarea pt concediul de crestere copil a avut loc la data de 24.12.2017. Intrebarea mea este : am dreptul la voucherul de vacanta, aferent anului 2017, avand in vedere cele stipulate mai sus? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 24 August 2018
Ați verificat la angajator Regulamentul privind acordarea voucherelor pentru astfel de situații ce prevede?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare voucher vacanața Marmiha Marmiha Buna ziua, pe data de 1 Septembrie 2017 am intrat in concediu prenatal, in 6 Noiembrie am născut,1 Ianuarie 2018 am intrat in concediu creștere copil. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)