avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exmatriculat scoala politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exmatriculat scoala politie

Buna ziua! Am fost exmatriculat de la scoala de agenți de poliție Campina. Cei de la ipj mi-au trimis propunere de neinmatriculare spunând că nu am un comportament corespunzator cu principiile care guvernează profesia de politist. Totul s-a întâmplat după o lună de scoala, iar acum imi imputa cheltuielile de școlarizare . Singurul aspect care a putut duce la această situație este faptul că în urma cu 5 ani am fost cercetat penal într-un dosar pt distrugere care a fost soluționat cu nup. Ce ma sfătuiți să fac?
Cel mai recent răspuns: Mitzabn , utilizator 10:42, 3 Iulie 2018
Salut poti sa ma contactezi si eu sunt in situtie similiara ca a ta !!au fist facute verificari peste tot!
Lasă mi o adresa de mail sau un nr de tel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca smokey smokey Buna ziua. Va cer ajutorul intr-o problema foarte presanta. In anul 2006 la sfarsitul lunii octombrie eu impreuna cu trei prieteni, toti fiind minori avnd ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare facultate Dumi13 Dumi13 Ma puteți ajuta cu o informație, va rog? Este vorba despre un student care a absolvit 3 ani de facultate, promovând toate examenele in cei trei ani, fara ... (vezi toată discuția)
Dat afara din scoala de politie vasile lascar campina alecs123 alecs123 Am fost elev anu 2 la scoala de politie Vasile Lascar Campina si impreuna cu inca 28 elevi am fost exmatriculati din cauza nepromovarii unei competente din ... (vezi toată discuția)