avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala si de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala si de handicap

Buna seara,m-am nascut cu Boala Oaselor de Sticla si de-a lungul timpului am avut multe fracturi,in urma cu 2 ani am aflat ca am si scolioza si hernie de disc iar acum cateva luni am aflat ca eu ma incadrez la pensie de handicap,saptamana aceasta am fost si am despus dosarul si mi s-a spus sa astept decizia acasa si sa ma duc la alta comisie si pentru pensie de boala..aici am fost azi si aici mi-a dat decizia pe loc si am gradul 2,avansat fara drept de munca.Acum vin intrebarea:
-Cat e valoarea pensiei de boala daca am doar 3 ani de munca si am 27 de ani?
-Si daca pe decizia de la handicap scrie ca pot sa lucrez 4 ore ( la comisie m-a intrebat daca vreau si i-am zis ca da,atata timp cat e o munca usoara,nu am voie la efort)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Boala oaselor de sticla iuliana91 iuliana91 M-am nascut cu Boala oaselor de sticla si in urma cu 2 ani am aflat ca am hernie de disc si scolioza.Am 26 de ani,am lucrat din 2012 pana in noiembrie 2015.In ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dupa pronuntarea divortului aschiutza aschiutza Buna ziua, Relatez urmatoarea situatie: -in timpul divortului( o casnicie ce a durat 16 ani) m-am imbolnavit grav si a trebuit sa suport o operatie pe ... (vezi toată discuția)
Boală profesională? emiliano zapata emiliano zapata Bună ziua,nu știu dacă aici trebuie să pun întrebarea,dar a-ș fi foarte recunoscător dacă cineva competent mi-ar răspunde! Dacă am un diagnostic la ... (vezi toată discuția)