buna ziua asi avea si ieu o intrebare despre doua dosare penale diferine ,unul ieste pentru o fapta din anul 2014 care nu sa judecat nici pana in prezent find prins in padure la lemne de catre padurar si politie,iar cel de al doilea ieste din anul 2017 find prins de catre politie conducand un scuter fara a detine permis de conducere ,in dosarul din 2017 am fost judecat si condamnat la urmatoarele; condamnă inculpatul la o pedeapsă de 2000 lei amendă penală reprezentând 200 zile - amendă în cuantum de 10 lei ziua În baza art. 335 alin. 1 C.pen., cu aplic. art. 396 alin.10 C.p.p. condamnă inculpatul Gociu Constantin la o pedeapsă de 1 an închisoare. În baza art. 38 C.pen. - art. 39 alin. 1 lit d C.pen. inculpatul va executa pedeapsa de 1 an închisoare şi pedeapsa de 2000 lei amendă penală reprezentând 200 zile - amendă în cuantum de 10 lei ziua. În baza art. 83 alin. (1), (3) C.pen. amână aplicarea pedepsei închisorii şi a pedepsei amenzii penale pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C.pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.intebarea mea ar fi urmatoarea;ar putea sa ma afecteze judecarea dosarului din 2014 tinand cont ca fapta a fost comisa inaite de condamnarea actuala. va multumesc
Doar daca veti fi condamnat pentru infractiunea din 2014 la o pedeapsa cu inchisoarea, se anuleaza amanarea si se aplica tratamentul sanctionator al pluralitatii de infractiuni.
Subiect:buna in seara de 13 Ianuarie 2018 am avut un acident de circulație a venit poliția mi-a dat fiola in fiola am avut0,55 alcool iar la probele de sânge am avut 1,24 mi sa suspendat permisu de conducere după aia in data de 15 mai 2018 o mașina de poliție mi-a făcut semn sa opresc însă eu nu am oprit aparatul radar înregistrând 79 de km la ora in localitate acum cred ca am 2 dosare penale ce se poate întâmpla pedeapsa ca lre ar putea fii?