avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face in situatia aceasta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face in situatia aceasta

Sunt mostenitorul legal al partenerului meu de afaceri din alta tara am prezentat toata documentatia dar nu am reusit sa trimit bani la timp avocatului pentru a finaliza procedura ce pot face in aceasta situatie pentru a recupera bunurile dat fiind ca prima data nu am reusir la termen din motive de sanatate
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:42, 10 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Discutati cu avocatul din acea tara.
De regula, sintagma mostenitor legal inseamna ca sunteti ruda cu persoana respectiva. Despre ce alta tara este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt legatară prin testament în urma decesului ... Fercu Ana Fercu Ana Bună ziua. Sunt legatară prin testament în urma decesului partenerului cu care am conviețuit 38 ani.Am depus la casa de pensii ,certificatul de legartar ( ... (vezi toată discuția)
Am fost citat de judecatorie pentru o speta ce priveste o promisiunea ... Send Send Am fost citat de judecatorie pentru o speta ce priveste o promisiunea de vanzare pentru un bun imobil facuta de defuncta mama . Eu si fratii mei, [paratii] , ... (vezi toată discuția)
Datorii fara sa am vreo mostenire ingriddiana ingriddiana mama mea a decedat acum 8 luni,avea un credit la banca neplatit,nu am primit nimic mostenire de la ea,si acum firma de recuperari imi spune ca eu trebuie sa ... (vezi toată discuția)