avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Juridic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Juridic

Am și eu o curiozitate de ceva vreme și nu am găsit nici un raspuns . Dacă de exemplu sunt intr o școala gen ( Agenți Câmpina , academie, jandarmi , agenți Tg Ocna , pompieri ) și ai săvârșit o abatare disciplinara și vei fi consemnat pe o perioada de 30 de zile fără sa ieși deloc din unitate nici in Weekend este o infracțiune , adăugând ca ai o familie cu un copil aproximativ 6-12 luni, ai un job in Weekend in care câștigi ceva bani, ai o facultate care trebuie sa frecventezi iar tu ești consemnat chiar și in wekeend așa cum scrie in regulament ce poți face ?
Va spun sincer nu cunosc regulamentul folosit intr-o institutie de acest gen,dar trebuia sa va ganditi de la inceput ca exista un regim mai restrictiv decat intr-o unitate de invatamant civila.Oricum va pot garanta ca nu este vorba despre nici o infractiune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Problema chyp chyp Salutare, Intampin urmatoarea problema : de loua luni lucrez la o firma unde mi s-a facut contract pe perioada nedeteminata . La aceasta firma, detin o ... (vezi toată discuția)
Probleme de liceu ii ! AurelianD AurelianD Intr-un liceu din judetul Ilfov elevii sunt obligati sa plateasca absentele nemotivate , altfel risca sa fie exmatriculati din cauza absentelor ! La achitarea ... (vezi toată discuția)