Am avut un proces civil - anulare act prin care m i s a admis actiunea dar la cheltuieli instanta a motivat ca nu au fost solicitate.aceste cheltuieli intradevar ca in sedinta aparatoarea mea a lasat la aprecierea instantei dar in actiunea formulata cat si in intampinare aceste cheltuieli au fost solicitate.dupa ce am primit hotararea acasa, in termenul legal am depus cerere de completare dispozitiv cu aceste cheltuieli dar si aceasta instanta mi a respins o.care ar fi urmatorul pas de obtinere a acestor cheltuieli?pot face recurs la aceasta hotarare de respingere a cererii de completare dispozitiv, pt ca am drept de recurs sau fac alta cerere separata pentru recuperarea acestor cheltuieli?
Nu am auzit niciodata folosita aceasta expresie ,,a lasa la aprecierea instantei'' pt solicitarea cheltuielilor de judecata,acestea se solicita expres depunand dovada achitarii onoratiului de avocat sau se precizeaza ca se vor solicita pe cale separata.Verificati incheierea de sedinta de la termenul respectiv pt a vedea cum anume s-a consemnat si apoi procedati in consecinta.
Cred ca, ar fi mai bine sa cereti cheltuielile de judecata pe cale separata, depuneti chitantele din care sa rezulte acele cheltuieli.Actiunea trebuie formulata in termenul de prescriptie de 3 ani.
Va rog, ma mai lupt?
wap54
Am cerut in recurs, cheltuili de juecata, decizia a fost data in data de 25. septembrie 2008, dar din dispozitiv lipsesc cheltuielile de judecata solicitate, ... (vezi toată discuția)