avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... importuri persoane fizice-urgent
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

importuri persoane fizice-urgent

va rog mult sa-mi spuneti ca persoana fizica , care este nr maxim de masini pe care le-as putea introduce in tara pe an ?va rog tare mult sa-mi trimiteti si textul legislativ referitor la importuri persoane fizice in care se afla raspunsul la intrebarea mea.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Importuri persoane fizice -urgent suzy suzy va rog mult sa-mi spuneti ca persoana fizica , care este nr maxim de masini pe care le-as putea introduce in tara pe an ?va rog tare mult sa-mi trimiteti si ... (vezi toată discuția)
Pe proprietatea mea am voie sa arborez alt drapel decat cel al romaniei ? gandalf1111 gandalf1111 Buna ziua, nu gasesc nici un raspuns clar la intrebarea mea, nici macar Legea 75/1997 art.7 nu precizeaza fara echivoc daca am voie sa arborez drapelul ... (vezi toată discuția)
Contestatie p-v intocmit in lipsa sandrada sandrada Am primit prin posta un proces/verbal prin care am primit amenda pentru parcare neregulamentara. Vrealu sa cer anularea procesului verbal deoarece 1. nu ... (vezi toată discuția)