avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea nepoatei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea nepoatei

Fiul meu declarat iresponsabil a fost casatorit in Germania si are o fica El est homosecsual (bisecsual) si mi_a spus ca nu e fica lui.Cum as putea sa aflu daca e nepoata mea daca el nu face textul de sterilitate.Nu stiu unde este.Se poate face compatibitatea bunica_nepoata?
Cel mai recent răspuns: ContSters437872 , utilizator 20:23, 11 Martie 2018
Se poate dovedi analiza testului ADN și între bunică-nepoată.
Multumesc din inima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in plasament copil PsiClaudiu PsiClaudiu Buna ziua, sper ca am ales forumul corect. Acum un an o bunica a venit la mine la cabinet sa obțină un aviz psihologic de luare in plasament pentru ... (vezi toată discuția)
Ieșire din țară cu minorul fără acordul celuilalt părinte, pensie de întreținere și multe complicații. vă rog să mă ajutați vanesa1605 vanesa1605 acum 15 ani m-am casatorit nu dupa mult timp am plecat cu el in spania unde locuia de multi ani cand am ajuns m_am interesat ca eram insarcinata de el de ... (vezi toată discuția)
Liniuta de pe certificatul de nastere tareghimihaela75 tareghimihaela75 Copilul meu nu are tata specificat pe certificatul de nastere, are o liniuta la "numele tatalui".Eu m-am casatorit si sotul meu vrea sa trecem copilu pe numele ... (vezi toată discuția)