avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde sa incep cautarea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde sa incep cautarea?

Bunica mea imi vorbeste de o padure a parintilor ei stiind si locatia exacta. Am inteles de la o alta ruda ca ar exista si niste acte cu referire la padure, la un frate al bunicii care nu vrea sa le arate. De unde sa incept cautarea, la ce institutie sa ne adresăm? Sa merg la cadastru? Exista oare date despre ei ? Bunica a cedat doar partea din casa parinteasca unei alte surori. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:15, 11 Martie 2018
Buna seara,
1. de la primaria pe raza careia se afla acea padure.
2. De la rude si cunostinte.
3. Dupa ce aflati datele de amplasare vedeti daca s-a formulat cerere de retrocedare. daca nu .... asta este.
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare Andra90 Andra90 Buna ziua,pe vremea comunismului mamei bunicii mele din partea tatalui i-au fost confiscate o casa mare in Bucuresti si un teren mare de cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Mesajul meu LiaTh LiaTh Bună ziua, Sunt moștenitoare împreună cu încă 3 frați pe 4 HA de pământ intr-un sat din Județul Dolj Avem un ACT NOTARIAL la gramadă dat de ... (vezi toată discuția)
Care este solutia, poate fi succesiunea? mm_nyku mm_nyku Parinti mei se afla intr-o situatie mai dificila , mama mamei mele detinea un teren impadurit (padure) care a pana mai acum catva ani a fost in propritatea ... (vezi toată discuția)