avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca ilegalitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca ilegalitate

Salut , am și eu o întrebare , ce pot face dacă patronul îmi spune ori faci ca mine ori zbori , in condițiile in care eu îmi respect programul și fac ceea pentru ce am fost angajat ? Și încă o întrebare la o sala de Fitness este legal sa angajezi pe oricine ca instructor de Fitness , sau acea persoana trebuia neaparat sa aibă atestat de instructor de Fitness ? Și dacă este ilegal ce pățești ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
baracudajr91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 12 Martie 2018
Condițiile de angajare le stabilește angajatorul ...Din practica întâlnita, lipsa studiilor necesare ocupării unei funații duce la nulitatea c.i.m.

Nerespectarea legislației muncii poate fi sesizata ITM-ului.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala sau semnatura sala fitness FlaviusPTZ FlaviusPTZ Buna ziua, la o sala de fitess, este necesar ca clientii sa aduca o adeverinta de la un medic cum ca sunt apti pentru sport?; este suficienta o semnatura a ... (vezi toată discuția)
Angajare subinginer pe post de inginer dezvoltare tehnologica lucretiapopa lucretiapopa Buna seara As dori sa stiu daca este legal ca un subinginer (absolvent 3 ani) sa poata fi angajat ca inginer de dezvoltare tehnologica-IDT, in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am angajat o persoana pe pozitia marketing asistent ... Gabrielacreatza Gabrielacreatza Buna ziua! Am angajat o persoana pe pozitia Marketing asistent - cod cor 243203. Acum am vazut ca sunt necesare studii superioare. Care sunt consecintele, daca ... (vezi toată discuția)