avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achiziționare auto second-hand și schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achiziționare auto second-hand și schimbare domiciliu

Bună ziua,

Intenționez să achiziționez o mașină second-hand, astăzi urmând să încheiem contractul de vânzare-cumpărare pe care îl vom completa atât cu datele vânzătorului cât și cu datele mele, ale cumpărătorului. Tot în scurt timp urmează să îmi schimb și domiciliul de pe cartea de identitate iar în momentul în care acest lucru se va fi întâmplat datele din contractul de vânzare-cumpărare nu vor mai fi de actualitate (va diferi adresa). Va cauza acest lucru probleme la înmatricularea mașinii?

Mulțumesc și îmi cer scuze dacă nu am ales forumul care trebuie,
Ovidiu

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare autoturism eusebiu77 eusebiu77 Am achizitionat o masina second hand pe 5 februarie 2012. Eu, sotia mea (cu domiciliul in Bacau) si cu vanzatorul (cu domiciliul in Roman jud. Neamt), am mers ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare dupa schimbare act identitate AndreiSB AndreiSB Buna ziua! In perioada imediat urmatoare o sa achizitionez un autoturism second hand. Problema pe care o am e ca imediat dupa aceea o sa imi schimb domiciliul ... (vezi toată discuția)
Etape vanzare masina andreiionel andreiionel Vreau sa vand masina. Care sunt etapele care trebuiesc parcuse.? (vezi toată discuția)