avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru- pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru- pontaj

Buna ziua ,

am persoana angajata cu norma intreaga conform CIM, adica 8h/zi, 40 h /saptamana, dar lucreaza astfel : marti 10 h, miercuri 10h, vineri 10 h si sambata 10 h.
Perioada de repaus este duminica si luni . Este corect ?
Ar trebui sa vin cu o precizare in regulamentul intern pentru acest program , tinand cont de aceasta repartizare?
Nr de ore lucrat este tot de 40 h.
Mentionez ca in Revisal inregistrarea este pe 8h/zi
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: coca_lb , utilizator 15:05, 12 Martie 2018
Cred ca ar trebui prevazuta in Regulamentul intern posibilitatea unui asemenea program de lucru, apoi in CIM si, implicit, in Revisal.
Programul mentionat de dvs nu poate functiona chiar daca il prevedeti in REVISAL sau in Reg.Intern ... vedeti art.116 alin.2 C.mun.
Daca nu aveti trecut in CIM programul acela particularizat, intocmiti un act aditional la CIM .
coca_lb, utilizator
Este vorba despre un program de munca inegal , nu particularizat.
Prin particularizat ma refeream la faptul ca s-a exprimat ca are un salariat cu respectivul program, iar ceilalti reiese ca sunt cu program normal. asa cum o mai faceti si dvs. am dedus ca este particularizat, deoarece inegal este evident.
coca_lb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare - munca in ture Ada30teo Ada30teo Daca am salariati care lucreaza in ture 1 saptamana 6 h/zi de luni pana vineri si Sambata+Duminica 10h/zi, iar in saptamana urmatoare lucreaza doar de luni ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial lexie lexie Buna, Problema la care doresc sa va solicit ajutorul este urmatoarea: Salariat angajat cu contract individual de munca cu timp partial, care presteaza munca ... (vezi toată discuția)