avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Capacitate de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Capacitate de munca

Buna ziua,
Am incadrare in grad handicap III, accentuat, permanent, scleroza multipla. La revizuire m-am prezentat in data de 09.11.2017, aceasta trebuia sa aiba loc intre 01-20.11.2017, iar comisia m-a programat pentru urmatorul an; desi eu am capacitate de munca pierduta cel putin jumatate, scleroza multipla fiind o boala cronica, iar in urma analizelor, referatelor prezentate comisiei judetene, rezulta ca nu exista imbunatatiri, ci din contra.
Dupa evaluare am depus o contestatie, cu nr. inregistrare 4996/09.11.2017, deci inaintea expirarii termenului precizat in decizie, dar nu am primit raspuns. Am sunat la comisie in data de 05.03.2018 si cineva de acolo mi-a spus ca au primit de la Bucuresti raspuns ca nu au timp sa evalueze atatea spete, iar eu sa revin in luna iunie 2018 cu o noua cerere de evaluare, deci cu sase luni inainte de programare, atunci poate ma incadrez sa primesc un raspuns de la Bucuresti inaintea expirarii termenului.
Consider ca am dreptul sa primesc decizia de evaluare a capacitatii de munca, ca fiind nerevizuibila.
Va multumesc,
Ioana Cristescu
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
ioanacristescux, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat handicap nerevizuibil alina_25 alina_25 am o amica de sufera de schizofrenie deci e asa total paralela cu realitatea se crede o persoana din antichitate si zice ca e in antichitate si deh e ... (vezi toată discuția)
Cer o lamurire! danpower danpower Sotia mea are gradul de handicap accentuat permanent nerevizuibil,ea are dreptul de a lucra cu mine cu contract de munca chiar daca primeste indemnizatia? (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)