avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se platesc concediile medicale pentru cei ce ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se platesc concediile medicale pentru cei ce realizeaza venituri mai mari ca venitul mediu pe economie?

Cum se platesc concediile medicale pentru cei ce realizeaza venituri mai mari ca venitul mediu pe economie?
Am inteles ca a intrat in vigoare o ordonanta de urgenta care limiteaza valoarea la valoarea câștigului salarial mediu brut în 2017.
Ce se intampla in situatia in care salariul meu brut si cotizatia depasesc cu mult aceste valori? Voi primi un concediul medical renumerat cu mult sub nivelul la care a fost impozitat??

Alte discuții în legătură

Cass pentru venituri din chirii + taxe cristimate cristimate Buna ziua, m-ar interesa un raspuns la aceste 2 intrebari 1) pentru un salariat care are salariul brut peste 5 salarii medii pe economie (sa zicem 15.000 ... (vezi toată discuția)
Impozit 5.5% sanatate la inchiriere Cristi6969 Cristi6969 Buna ziua asi vrea sa stiu si eu daca s a schimbat baza de impozitare in anul 2017 privind cei 5.5 % privind impozitul la sanatate . In cazul in care am o ... (vezi toată discuția)
Cf hotararii guvernului cresterea pensiilor de la 01 01 2024 ... Ion Soare Ion Soare Cf hotararii guvernului cresterea pensiilor de la 01 01 2024 este de 13.8%,in realitate la mine cresterea este doar de 8.4% datorita celor 3 transe de impozite ... (vezi toată discuția)