avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet veterinar privat -inregistrare date personale ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet veterinar privat -inregistrare date personale proprietari animale

Este obligatorie angajarea unui responsabil cu protectia datelor personale incepand cu data de 25.05.2018?
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: unCommon Sense Advisory , Consultant GDPR 14:38, 12 Martie 2018
Responsabilul pentru protectia datelor este obligatoriu doar in cazuri special mentionate in Regulament. Nu se aplica in cazul dumneavoastra... dar va trebui sa luati niste masuri minime de protectie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmi , pfa - cabinet stomatologic- prelucrarea datelor cu caracter personal andreeac89 andreeac89 Buna ziua, Legislatia referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica si in cazul cabinetelor stomatologice, CMI- medic titular, fara ... (vezi toată discuția)
Cabinet veterinar privat-inregistrare date personale la proprietarii de animale scarletgeo scarletgeo Avem colectate date personale(nume,prenume,cnp,serie/numar Ci/Bi,adresa)la aproximativ 2000 de proprietari de animale(fosti si prezenti)pe statia noastra de ... (vezi toată discuția)
Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal (gdpr) - va rog cateva sfaturi oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Am citit pe Internet ca de la data de 25.05.2018 va intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal ... (vezi toată discuția)