avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inspectia fiscala in cazul falimentului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inspectia fiscala in cazul falimentului

Buna ziua, lucrez la o societate pe actiuni care este in faliment si am primit un aviz de inspectie fiscala de la o primarie.
La sfarsitul anului 2017 am dobandit in urma unei sentinte civeile bunurii: teren, cladirii de la o alta societate .
Este legal sa primim inspectia fiscala dupa deschiderea procedurii falimentului ?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale, obligatiile primariei vodzila57 vodzila57 Buna ziua, Privind taxele si impozitele locale doresc si eu cateva lamuriri daca ma poate ajuta cineva: 1). Primaria are obligatia de a transmite ... (vezi toată discuția)
Impozitul in faliment georgia78 georgia78 avem o societate care a intrat in procedura falimentului. cand se inchide calculul impozitului la primarie : de la data cand a fost comunicata sentinta prin ... (vezi toată discuția)
Detin casa dar fara terenul de sub ea taraboste taraboste Buna ziua, In urma lichidarii unei societati comerciale, parintii mei au achizitionat la o licitatie un imobil ce servea ca o cladire de arhiva. Procesul ... (vezi toată discuția)