avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Unitate de cazare in regim propriu Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Unitate de cazare in regim propriu Fonduri Europene

Buna tuturor!
Ma gandeam zilele acestea la o eventuala investitie in domeniul turistic si voiam sa stiu daca ati mai intalnit aceasta speta.
Tin minte ca acum cativa ani, un amic care era undeva prin Germania, s-a cazat intr-un apartament pentru care a primit doar o cheie si locatia
(cheia de acces in locatie a fost ridicata dintr-o cutie postala, cutie prevazuta cu un cod de acces primit dupa confirmarea platii).
Ca sa intelegeti unde bat, locatia respectiva iti oferea un loc unde sa poti dormi, face un dus si eventual sa-ti gatesti ceva.

Acum vine intrebarea mea. Exista posibilitatea atragerii unor fonduri europene prin programele de dezvoltare durabila pentru o "pensiune" [casa de vacanta] care sa ofere clientului genul asta de serviciu?
Adica clientul vine, ii dau cheia si ii spun unde e locatia pensiunii (in acest caz undeva la munte) si el se descurca mai departe cu aprovizionarea (mancare, bautura, etc)
fara interventia mea sau a altcuiva care se ocupa de administrarea pensiunii.

Daca nu ati inteles astept intrebari.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
gnicu, utilizator

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Discriminare ???? Cocollino Cocollino As vrea sa va adresez o intrebare....DE 100 PUNCTE... Intrucat in ultima vreme ma intalnesc tot mai des cu astfel de situatii in dorinta mea de a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)