avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comodat nelimitat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comodat nelimitat

Contractul de comodat pentru stabilirea sediului social poate fi facut pe termen nelimitat?
Stiu ca mai demult mi s-a spus de la Registrul Comertului ca trebuie sa fie incheiat pe o perioada determinata.
Cel mai recent răspuns: cristinapricop , utilizator 21:28, 9 Noiembrie 2009
In 2006, Bucuresti,sector 3, am depus dosar cu contract de comodat 99 ani, fara intabulare. Acum insa imi este mai greu sa reziliez contractul si am facut actiune in instanta pentru ca numai cu hotararea judecatoreasca pot sa-mi recapat bunul imprumutat. Asa am ajuns la concluzia ca cel mai bine este un contract limitat 3, 5 ani. Niciodata nu stii ce se intampla.
eu mi-am permis sa il inchei pe 10 ani, doar e facut intre mine (ca proprietar al casei) si firma mea si a sotiei.
dboariu a scris:
eu mi-am permis sa il inchei pe 10 ani, doar e facut intre mine (ca proprietar al casei) si firma mea si a sotiei.

Si daca vreti sa vindeti casa , firma sau sa suspendati activitatea ?:innocent:
pai nu vad unde e problema: eu am facut contractul, eu il reziliez. Intr-un fel a fost ciudat: contract de comodat intre proprietarii DB si MB pe de o parte si firma X, reprezentata de DB si MB pe de alta parte.
eu tocmai am incheiat un contract de comodat intre mine ca persoana fizica si societatea comerciala unde sunt unic fondator. se poate incheia numai pe un termen de 20 de ani si se face intabulare.nu exista termen mai mare de atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodatul, pfa-ul si ipoteca vlucian vlucian Doresc sa-mi infiintez un pfa, ca sediu am ales apartamentul proprietate personala achizitionat prin credit ipotecar - domiciliul e in apart sotiei. Am acordul ... (vezi toată discuția)
Contract comodat simion otilia simion otilia sunt administrator societate comerciala si am incheiat un contract de comodat pe durata nelimitata- aici am si sediul social al firmei -proprietarul spatiului ... (vezi toată discuția)
Evacuare firma Dan Popescu Dan Popescu Va rog frumos sa-mi dati un sfat. In timpul casatoriei am infiintat, inpreuna cu sotia mea, o firma iar sediul social este declarat si acum in apartamentul ... (vezi toată discuția)