avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract comodat

sunt administrator societate comerciala si am incheiat un contract de comodat pe durata nelimitata- aici am si sediul social al firmei -proprietarul spatiului mi-a trimis o instiintare ca intrerupe contractul de comodat- ce trebuie sa fac ? contractul trebuie inregistrat la registrul comertului? in cat timp sunt obligat sa mut firma?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:58, 27 Septembrie 2011
cât mai repede. fără sediu nu puteți funcționa. și dacă vă veți judeca cu proprietarul mari șanse nu puteți avea chiar dacă contractul a fost încheiat pe perioadă nelimitată. este totuși un contract cu titlu gratuit, nu aduce nici un beneficiu proprietarului, prin urmare, orice instanță va admite cererea de rezoluțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat taie taie Buna ziua, Am o nelamurire: o persoana fizica detine un spatiu, proprietatea sa ,pentru activitate comerciala.Aceasta persoana are o societate comerciala si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat. hellios hellios Buna ziua, Acum 2 luni am vandut o firma care isi avea sediul social in apartamentul proprietat personala, printr-un contract de comodat. In momentul ... (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)