avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Exista vreo conditionare a BOCPI-ului pentru a-ti ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Exista vreo conditionare a BOCPI-ului pentru a-ti primi Autorizatia...?

Exista vreo conditionare a BOCPI-ului ca: pentru a-ti primi cadastristul sa depui la dosarul pentru Cadastru si Intabulare, Autorizatia de construire(
( de exemplu, sa fie facuta Receptia lucrarii respective ), sau alte piedici birocratice - conform legii ?
Va multumesc cu recunostinta!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:26, 18 Martie 2018
Trebuie să existe recepția lucrării. Care este problema de fapt? Sunteți incoerent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie mariaA60 mariaA60 Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea problema: vreau sa depun dosarul la cadastru pentru intabulare constructie casa iar certificatul de edificare eliberat de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Receptie constructie cu autorizatie expirata Mihaionut Mihaionut Buna ziua, Am si eu urmatoarea speta. Detin in coproprietate cu o alta persoana un teren. Cu ceva ani in urma (vreo 10) am obtinut pe numele ambilor ... (vezi toată discuția)