avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinu politist a mutat gardul fara nici un acord.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinu politist a mutat gardul fara nici un acord.

Buna seara,imi cer scuze de deranj,dar am o problema si as dori sa stiu cum o pot rezolva.Bunicii din partea mamei au decedat amandoi iar casa batraneasca a ramas cam singura noi toti plecand la oras altii pa-n tari straine.Zilele acestea ai mei au fost la tara si au constatat ca vecinu fiind fost politist la pensie a mutat gardu.A intrat pe pamantul nostru cu 1 metru.Ce cred eu,dansul crede ca daca e fost politist i se cuvine multe.De aceea apelez la dumneavoastra sa stiu cum sa procedez ca in scurt timp ma duc in Romania si as dori sa stiu cum sa procedez.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 20:30, 12 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca situatia sta asa cu ati prezentat mai sus, puteti ruga vecinul sa faca dovada cu actele de proprietate de ce a intrat pe proprietatea dumneavoastra.
Daca nu o face il puteti actiona in judecata pentru granituire (stabilirea corecta a limitei de hotar) solicitand totodata si daune.
O seara frumoasa!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc, daca credeti ca aveti cu cine, sa discutati, eventual sa-l notificati printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Daca nu aveti cu cine sa va intelegeti atunci va trebui sa il actionati in instanta pentru o actiune in granituire.
Sper ca parintii dumneavoastra sa fi dezbatut succesiunea.
Va multumesc frumos.
Nop..nu au facut succesiunea.Urmeaza.dar ce legatura are una cu alta??
Pai are legatura, caci momentan, nu dovediti calitatea de succesor adica de mostenitor al acelui imobil dupa defunctii dumneavoastra.
Daceti succesiunea si dupa il puteti actiona pe domnul ,,politist''

Alte discuții în legătură

Distrugere proprietate privata OzanaGrl OzanaGrl Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta si pe mine, macar cu un sfat sau cu o indrumare. Am o problema poate pentru multi banala dar pentru noi nu. Am ... (vezi toată discuția)
Mostenire aureliabulboaca aureliabulboaca bunicii mei au decedat, dupa deces nu s-a facut succesiunea, dar in schimb exista un certificat de calitate mostenitor. In acest certificat sunt trecuti 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme rondela rondela Buna ziua. As avea si eu o problema legata indirect de o succesiune. Tatal nostru a decedat recent si am dori sa incepem demersurile pentru succesiune , ... (vezi toată discuția)