avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Jandarmeria Romana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Jandarmeria Romana

Bună seara soțul meu a luat o amenda va relatez cum sa întâmplat. El este Pfa lucrează ca și taximetrist deci este mașina personala, pe data de 01.03.2018 era staționat pe Bl. Iuliu Maniu își luase o cafea și și-a aprins o țigară menționez ca nu era la munca nu avea aparatul pornit iar caseta era stinsa nu era în priza ( în Pv nu se specifica ca Era în stația de taxi) a fost abordat de jandarmeria aceștia nelegitimanduse,erau îmbrăcați în combinezoane și nu au nici grade nici nume pe ele, soțul la rugat sa ii spună cu cine are onoarea atunci sa prezentat Slt...., i sa spus ca va primi amenda soțul a spus ca și soția lucrează la jandarmi ceea ce este stipulat și în pv și ca cunoște și el legea ei au dedus ca soțul face abuz, au mers la mașină și a întocmit pv, când a venit cu el la mașină soțul a cerut sa ii prezinte ce conține pv și ce amenda a primit i sa răspuns ca dacă vrea sa semneze bine dacă nu nu, soțul a spus ca are dreptul la mențiuni dar nu i sa dat voie soțul al refuzat semnarea pv, acest lam ridicat eu de la serviciu, în pv spune ca nu exista martori, pv nu a fost întocmit de slt ci de un sg maj, seria Ci este greșită iar cine a eliberat ci este scris tot greșit
Amenda este de 200 lei, vreau sa o contest a fost încadrat la art alin LG 349/2002 și sancționat art 10 lit a din LG 349/2002 ce pot face. Va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Masina ridicata sector 6 Alex119 Alex119 Buna ziua, Pe data de 8.12 mi-a fost ridicata masina de pe blvd. Iuliu Maniu. Masina era parcata in zona unui semn cu Oprirea interzisa pe care nu l-am ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie ! x3v1lx x3v1lx Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,amenda de la jandarmerie piulian piulian Buna ziua,am cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva..Ca sa ma puteti ajuta am sa incerc sa explic cat mai clar si in intregime tot ce sa intamplat Acum 1 ... (vezi toată discuția)