avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere din evidenta fiscala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere din evidenta fiscala

Am urmatoarea problema. Am avut o masina inmatriculata permanent in Germania.. Am mers cu ea in tara unde am circulat 2 luni cu nr si asigurarea platite in Germania. Am radiat o din Germania si am lasat masina in curtea casei. In anul urmator am inmatriculat o temporar pentru 30 de zile pe timpul vacantei de Pasti in Romania cu toate actele necesare. In luna august acelasi an am reinmatriculat o in Germania, mi s au trimis nr. Si asigurarea prin posta, dupa care am plecat cu ea in Germania unde ulterior am vandut o, bineinteles am radiat o din evidentele germane. Cand am mers sa platesc impozitele si taxele datorate am constatat ca am aceasta masina impusa la impozit pentru anul in care am inmatriculat o temporar si anul urmator. Am scos adeverinta de la Serviciul de inmatriculari din Romania prin care se dovedeste ca masina nu a fost inmatriculata niciodata in Romania, am adus acte doveditoare traduse si legalizate de la Serviciul de inmatriculari din Germania prin care se dovedeste ca am avut inmatriculata masina numai in Germania dar Serviciul de taxe si impozite al Primariei refuza sa mi radieze masina din evidentele fiscale. Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare temporara in strainatate - masina cumparata in leasing ContSters192061 ContSters192061 Buna ziua, Momentan imi fac studiile de doctorat in Lausanne, Elvetia, si doresc sa folosesc aici o masina inmatriculata in Romania. Masina este cumparata ... (vezi toată discuția)