avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studiu geotehnic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studiu geotehnic

Bună seara, doresc sa știu dacă studiul geotehnic este obligatoriu de cerut în certificatul de urbanism, sau este opțional.
O seara buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 13 Martie 2018
Realizarea studiului geotehnic este impusa prin lege - normativul de referinta este NP 074/2014 privind documentatiile geotehnice pentru constructii – acesta fiind cerut de certificatul de urbanism la inceputul demersului pentru obtinerea autorizatiei de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate ilarion_tgv ilarion_tgv Buna ziua, Intampin o problema la tara (mediu rural). In 2014, am avut un proiect de “Consolidare, etajare si schimbare invelitoare”, la locuinta ... (vezi toată discuția)
Regim de inaltime casa unifamiliala matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Doresc constructia unei case unifamiliale. Mi-am scos certificat de urbanism insa am o nedumerire. Conform certificat urbanism regimul de ... (vezi toată discuția)