avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un raspuns urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un raspuns urgent

Buna ziua acum 1an si 3luni am fost oprita pentru numere rosi expirate de 2luni misa facut dosar penal si sunt trimisa in judecata la ce pot sa ma astept va rog ajutatima va multumesc
Buna dimineata,
Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau cu amenda, fapta de a “pune in circulatie sau de a conduce pe drumurile publice un autovehicul sau un tramvai neimatriculat sau neinregistrat, potrivit legii.”

In aceasta categorie de infractiuni se incadreaza “fapta de a conduce sau de a pune in circulatie un autovehicul ale carui numere provizorii de inmatriculare au expirat”.  astfel, daca se conduce sau se pune in circulatie un autovehicul, pe drumurile publice, care avea numere provizorii (numere rosii) iar acestea sunt expirate, conducatorul masinii savarseste infractiunea de punere in circulatie sau conducere a unui vehicul neinmatriculat.  

Cel mai probabil vi se va individualizat pedeapsa tinand cont de circumstanțe si cazuerul dumneavoastra.
Sunt sanse sa primiti chiar o amendă penală dacă situația nu a prezentat un grad de pericol ridicat dat fiind circumstanțele dosarului.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
sebastian-barbulescu, utilizator
Este posibil sa nu fiti condamnata. Cu o aparare eficenta, in functie de circumstantele reale si personale este posibila o solutie de renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei.
Buna ziua domnul avocat nu mai am nici un antedent penal cazier curat este nevoie sa imi angajez un avocat care sa ma apere sau nui naparat va rog frumos ajutatima

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este posibil sa nu fiti condamnata. Cu o aparare eficenta, in functie de circumstantele reale si personale este posibila o solutie de renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei.

Utilitatea avocatul exista insa va trebuie avocat bun si nu asa doar ca sa aveti avocat de mobila...
Ideea este sa scăpați de cazier si aceasta inseamna ca avocatul trebuie să aibă un rol activ în cursul procesului penal.

Cine are cazier timp de câțiva ani nu prea se poate angaja si este supus tentației de a face bani prin săvârșirea de infracțiuni ceea ce il va duce dupa gratii.
De aceea, este bine ca orice persoana sa încerce să evite să aibă cazier...
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Si permisul il mai pot recupera daca nu imi iau avocat ca mis bagata cu dosarul la camera preliminara

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 de zile razvan0101 razvan0101 In data de 06.12.2011 mi-a fost suspendat permisul pe 90 zile, circulam cu un auto cu nr. rosii provizorii dar erau expirate de cateva zile, agentu care mi-a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat sebi_vigh90 sebi_vigh90 buna seara ..am o intrebare care ma macina de 3 luni si jumatate aproximativ.....in data de 17 noiembrie am fost prins cu autoturismul meu cu numere provizorii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)