avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un raspuns urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un raspuns urgent

Buna ziua acum 1an si 3luni am fost oprita pentru numere rosi expirate de 2luni misa facut dosar penal si sunt trimisa in judecata la ce pot sa ma astept va rog ajutatima va multumesc
Prioritatea Dvs trebuie sa fie rămânerea cazierului judiciar curat. In subsidiar avocatul ce il veți angaja se poate ocupa de obținerea permisului in perioada cand sunteti sub urmărire penală si trimisa in judecata

a scris:

Si permisul il mai pot recupera daca nu imi iau avocat ca mis bagata cu dosarul la camera preliminara

Va rog ajutatima nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu la ce sa ma astept Solutia pe scurt :in baza art.346.alin.(2).C.proc.pen.constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriu nr ............ cod penal a administari probelor si efectuarii actelor de urmarire penala Dispune inceperea judecati cauzei privind pe inculpata..........cu drept de contestatie in termen de 3zille de la comunicare pronuntata in camera de consiliu ..Document :inchiere finala camera preliminara 99//2018
Cu ce sa va ajutam, nu spuneti practic nimic, din ce aratati se poate deduce ca s-a terminat procedura in camera preliminara si incepe judecata pe fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 de zile razvan0101 razvan0101 In data de 06.12.2011 mi-a fost suspendat permisul pe 90 zile, circulam cu un auto cu nr. rosii provizorii dar erau expirate de cateva zile, agentu care mi-a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat sebi_vigh90 sebi_vigh90 buna seara ..am o intrebare care ma macina de 3 luni si jumatate aproximativ.....in data de 17 noiembrie am fost prins cu autoturismul meu cu numere provizorii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)