avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme grave de concubinaj!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme grave de concubinaj!

Buna ziua! Am o grava problema, doresc sa ma puteti ajuta! Sunt student, am 21 de ani si o prietena cu 7 ani mai mare. Aceasta este profesoara, si are un copil de 7 luni cu fostul ei iubit, nefiind casatorita niciodata. Suntem in relatie de 4 luni. Acum 3 saptamani in urma aceasta a venit la mine la camin unde stau, fiind in perioada sesiunii, pentru a petrece 2 3 nopti impreuna. Problema este ca l-a luat si pe cel mic neavând cu cine sa il lase acasa,iar acesta s-a imbolnavit grav in acele 3 zile de stat, fiind intubat, fostul iubit nu este trecut ca tata al copilului, acesta avand linie in certificatul de nastere. Acesta la aflarea vestii ma ameninta cu politia pentru ca spune el legea zice ca nu ai dreptul sa faci sex in fata copilului. Acest act de unire intre noi doi se facea doar pe timpul noptii ziua avand grija de cel mic. As vrea sa stiu daca acuzatiile sunt fondate...si ce mi se poate intampla daca acesta intr-adevar suna politia!

Alte discuții în legătură

Am un copil cu fosta soție, pot să-l iau la mine? adrianm275 adrianm275 Bună ziua! Am divorțat de fosta soție în urmă cu 2 ani, iar pe copil nu îl văd a fi într-o situație bună lângă ea. Copilul este slăbit, nu știe ... (vezi toată discuția)
Custodia fiului Maria_Dany26 Maria_Dany26 Buna ziua, am si eu o situatie la care mi-as dori sa primesc un raspuns. Am trait cu sotul meu 3 ani in care si-a cam batut joc de mine, vorbea urit, petrecea ... (vezi toată discuția)
Situatie furt dorianul dorianul Am un caz si as vrea sa va intreb cateva lucruri. Descrierea situatiei: noaptea de paste la un camin studentesc. diverse grupuri de oameni petrec la toate ... (vezi toată discuția)