avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu gasesc intrebarile mele
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu gasesc intrebarile mele

Am postat de 2 ori intrebarea mea si nu apare niciunde, nu o gasesc. Titlul era " ma poate da afară din casă si sa imi ia copilul?". Rog ajutor!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:19, 13 Martie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In forum nu apare decat acest topic deschis de Dvs. Probabil ca nu ati salvat si publicat.
Reveniti cu subiectul, postandu-l in sectiunea care va intereseaza (Dreptul familiei).
Accesand acest link, vizualizati toata activitatea Dvs. In forum.
www.avocatnet.ro/forum/46439...

Toate cele bune!
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc subiectul nerantula nerantula Am postat in data de 21 martie 2008 un subiect pe tema 'Impozitare partaj imobiliar' (Drept civil), in cadrul caruia am mai adaugat azi o postare, dar nu il ... (vezi toată discuția)
Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)