avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... daca vecinul nu isi da acordul de construire
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

daca vecinul nu isi da acordul de construire

buna ziua,vreau sa fac o hala pentru vulcanizare si vecinul nu imi da acordul inscris la notar ce pot face sa pot construi legal,distanta intre mine si el este de 1,5 m.astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 12:25, 13 Martie 2018
Daca emiterea autorizatiilor de care aveti nevoie pentru aceasta hala este conditionata de acordul vecinilor, nu prea aveti ce face. Acordul nu poate fi suplinit cu alte documente avand in vedere ca preconizati o activitate comerciala potential deranjanta pentru vecini, cel putin prin nivelul de zgomot. Distanta (presupun de la limita exterioara a constructiei preconizate pana la hotarul dintre proprietati) este suficienta sa inlature in anumite conditii acordul vecinilor, dar nu si in cazul cand utilizarea intentionata este alta decat cea de locuinta.
buna ziua,daca respect normele de zgomot cred ca este un barem
Intentionati modificarea PUZ? In sensul ca intr-o zona de locuit sa construiti altceva decat locuinta (sau constructie pentru activitati asimilate)? Deoarece tot veti avea nevoie de acordul clar al vecinilor, nu e suficient doar sa depuneti o declaratie ca activitatea nu va trece de un anume numar de db. In situatiile in care se cer aceste acorduri nu se pot obtine autorizarile in lipsa lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima la care se poate construi o hala industriala pancuboss pancuboss buna ziua,ma numesc paul,doresc sa-mi spuneti si mie daca vecinu meu poate construi aceasta hala industriala(fabrica mobila),in intravilan tinand cont ca ... (vezi toată discuția)
Nivel maxim zgomot in apartament Cristi_1970 Cristi_1970 Buna ziua Vecinul de deasupra mea a infiintat o mica sala de repetitii in spartamentul sau,se canta la saxofon,pian si vioara uneori in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Limita legala zgomote in spatiu comun la bloc in decibeli. victor1906 victor1906 Buna ziua. Care este limita legala volum ton , zgomot , la bloc , in decibeli , si intervalul de timp giornalier pt. a putea sa ascult muzica cu volumul mai ... (vezi toată discuția)