avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate REVIN la intrebarea \"O cifra ( 6 in loc de 7 ) din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

REVIN la intrebarea "O cifra ( 6 in loc de 7 ) din nr de inmatriculare gresita in rovineta cumparata

Seria sasiului e corecta doar ca nr de inmatriculare e -06- in loc de -07- aceasta fiind cumparata de la un automat dintr-o benzinarie pentru mine de catre o persoana angajata acolo ,(eu neavand ochelarii la mine) pentru mine . Am descoperit problema abia dupa cateva zile cand deja intrasem pe DN. ...CE SOLUTIE DE REMEDIERE as avea unde si cum m-as putea adresa pentru corectarea greselii ,rovineta fiind pe un an . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: VW2000 , utilizator 18:30, 14 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
intrati pe site-ul celor de la CESTRIN - acolo este o sectiune speciala pentru astfel de cazuri
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta - numarul masinii scris gresit andreiionut andreiionut Salutare,oameni buni, Am si eu o problema legata de o rovineta pe care s-a trecut nr.masinii gresit,dar seria de sasiu este cea corecta.Stie cineva ... (vezi toată discuția)
Amenda datorita completarii gresite a rovinietei Ovidiu700 Ovidiu700 Buna ziua. In luna martie am circulat in afara orasului, iar inainte de a pleca la drum mi-am facut rovinieta. Ceea ce nu am observat a fost faptul ca ... (vezi toată discuția)
Contestare pvcc rovinieta - buna-credinta a contravenientului zetubald zetubald Buna ziua, Speta: Am primit prin posta un PVCC pentru ca am circulat in data de 04.09.2011 pe drumurile publice fara a detine o rovineta valabila. Initial ... (vezi toată discuția)