avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... certificat nastere copil in Filipine,pasaport
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

certificat nastere copil in Filipine,pasaport

Casatorit in Filipine cu cetateana filipineza.Certificat casatorie transcris in Romania,pe numele sotului,certificat casatorie transcris in Filipine pe numele ambilor soti.La unul din copii ambasa romaniei in Filipine,in certificatul de nastere a adugat si numele sotiei.Cum se poate modifica sa ramana numai numele tatului(dupa cert de casatorie romanes)? La celalalt copil certificatul de nastere a fost eliberat in Filipine,Cum se poate modifica sa fie inregistrat in Romania,si numai cu numele tatatului? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:45, 16 Martie 2018
Trebuie văzute actele de un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Viza reintregire familie, sotia are pasaport cu numele initial nu cu numele schimbat dupa casatorie. ovidlaur ovidlaur Buna ziua Doresc sa stiu daca sotia mea din Filipine poate obtine viza pentru reintregirea familiei, avand pasaportul cu numele de fata si nu cu numele nou de ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre un cetatean italian si unul din filipine mauroghiglia mauroghiglia Buna ziua. Astazi am fost la \"Casa de Casatorii\" sectorului 6 Bucuresti si mi s-a spus ceva neclar. Angajata de la primarie inainte a spus ca \"acest lucru ... (vezi toată discuția)