avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere constructii

Buna ziua. Am avut o societate iar toate bunurile erau înscrise pe ea. Am radiat firma, s-a facut raport de repartizare a activului prin camera de comerț dar cele 2 bufete din tabla nu au fost trecute. In cadastrul nou au trecute cele 2 bufete din tabla dar pe numele societății, cu toate ca au fost duse toate documentele ca firma este radiata. Ce pot sa fac pt a radiate cele 2 bufete din tabla si sa le scot si din cadastru? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
Alexxa2, utilizator

Alte discuții în legătură

Lichidare si radiere din oficiu de la orc manub manub Am mari sperante si incredere, ca aici se va gasi o solutie la problema mare pe care o am eu acum.Si rog pe toti care au cunostiinta in domeniu, sa-mi acorde ... (vezi toată discuția)
Mostenire remorca DanaAndrei DanaAndrei Buna ziua, Tatal meu a avut un srl pe care l-a desfiintat acum 15 ani. Pe acea firma exista inmatriculata o remorca pentru care a platit in continuare impozit ... (vezi toată discuția)
Primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri ue cosmin9 cosmin9 s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges. desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ... (vezi toată discuția)