avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Repetent prin purtare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Repetent prin purtare

Urmez sa fiu sanctionat pentru o greseala pe care mi-o asum. Am 10 pe primul semestru fara nicio absenta si fara sa deranjez vreun profesor in ora sau cu altceva ( am medii mari 8-9-10 ) si nu am mai avut sactiuni. Pe semestru 2 risc nota 2 la purtare in cel mai rau caz . Raman repetant ?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 20:37, 13 Martie 2018
Intamplator ai dat de cineva, adica eu, care am avut 4 (patru) la purtare in liceu, pe un trimestru, pentru ca i-am rupt cu un pumn nasul lu unu, care-mi daduse cu o carte groasa de chimie in cap. Asta nu m-a iertat toata viata. Am scapat de Scoala de Corectie ca prin urechile acului. Tot asa era sa raman repetent cu toate ca aveam toate mediile peste 8. Media la purtare trebuie sa fie minim 6. Cred ca e bine, sa te duci fuga la un doctor psihiatru si sa obtii un certificat de "oboseala cronica","irascibilitate juvenila" sau orice. alta boala din care sa rezulte ca actiunea ta a fost temporar lipsita de control voluntar. Nu stiu daca esti in liceu sau in facultate si nu imi imaginez ce ai putut sa faci pentru nota 2. E intradevar o performanta. Nu trebuie sa-ti mai spun, ca in semestrul 2 trebuie sa semeni cu Statuia Libertatii de cuminte ce trebuie sa fi. Sa sti ca un an pierdut prosteste in viata conteaza si-ti poate schimba viitorul.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)
Contestarea notei la purtare in timpul liceului Gabriel.BRD Gabriel.BRD Se poate contesta o nota din timpul liceului in vederea modificarii? Eu acum sunt la facultate dar vreau sa incerc sa modific o nota la purtare de 7.50 luata ... (vezi toată discuția)