avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestarea notei la purtare in timpul liceului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestarea notei la purtare in timpul liceului

Se poate contesta o nota din timpul liceului in vederea modificarii? Eu acum sunt la facultate dar vreau sa incerc sa modific o nota la purtare de 7.50 luata in timpul liceului pentru a putea candida la academie.Exista o lege in privinta asta? Se poate face ceva ? Macar sa incerc ?
Cred ca trebuia sa o contestati atunci .#-o
Incercati sa depuneti o cerere in acest sens la Inspectoratul Scolar Judetean de care apartine liceul absolvit.
Si ce-as putea sa scriu in cerere? Ca vreau sa-mi schimb nota la purtare obtinuta in clasa a 11 a ? :P
Crede-ti ca ma vor lua in seama?
sigur nu va vor lua in seama cererea dvs ....:P
Atunci spune-ti-mi va rog daca exista vre-o metoda de a modifica acea nota. A ajuns la 7:50 din cauza absentelor. Iar in conditiile in care se puneau absente si la intarzieri si nu doar la lipsuri a fost usor sa ajung acolo. E imposibili sa nu am ce face in prezent. Atunci nu prea puneam pret pe asa ceva. Acum ma afecteaza direct. Si mai mult, nu cred ca incapabilitatea de a motiva cateva absente pot sugera purtarea si conduita mea pe parcursul studiilor. E penibil. Chiar nu se poate face nimic?
Gabriel.BRD a scris:

E imposibili sa nu am ce face in prezent.

E posibil. Oamenii trebuie sa se gandeasca in timp util daca vor sa atace vreun act, decizie etc.
Daca un om se gandeste dupa 15 ani ca... trebuia sa atace un act incheiat de el... #-o cam nasol... :P
Ce-ati putea invoca acum, nici dv. nu va puteti imagina, darmite sa fie reglementat intr-o lege...

Oricum, 7,5 din cauza absentelor... multisoare absente... :O Eu chiuleam mult prin liceu, in special in ultimii 2 ani, dar nu am avut niciodata sub 9. Nici 9 nu retin sa fi avut. :-/ Dar... 7,5! Spune ceva despre intarzierile acelea, chiar zilnic se intampla? Se face un profil omului in functie de cat de serios a luat angajamentele de-a lungul vietii sale... si dv. nu prea corespundeti...

Asa mi se pare mie, poate gresesc. Am incercat sa va arat modul in care sunt reglementate aceste lucruri, scopul lor. Sper sa nu o interpretati ca o judecata...
Multa bafta!

Alte discuții în legătură

Bursa de merit cristina211 cristina211 copilul meu a terminat cls a 5a cu media generala 9,91,10 la purtare si nu vor sa-i dea bursa de merit pe motiv ca are 13 absente nemotivate tot anul,absente ... (vezi toată discuția)
Repetent prin purtare andreiutzu332 andreiutzu332 Urmez sa fiu sanctionat pentru o greseala pe care mi-o asum. Am 10 pe primul semestru fara nicio absenta si fara sa deranjez vreun profesor in ora sau cu ... (vezi toată discuția)
Medie la purtare Andy1732 Andy1732 Salutare! Sunt elev in clasa a 11-a si am o problema. In semestrul 1 mi-a fost incheiata media 8 la purtare, din cauza absentelor nemotivate. Am avut destul de ... (vezi toată discuția)