avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de reexaminare amenda judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de reexaminare amenda judiciara

Buna ziua,
cam in cat timp se solutioneaza cererea de reexaminare a amenzii judiciare? Precizez ca este vorba despre un proces contraventional, la care martorul nu s-a prezentat la prima infatisare deoarece nu a primit citatia. Daca cererea este respinsa, e posibil ca amenda sa creasca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisaSz , utilizator 09:16, 14 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca și termen este prevăzut doar cel de formulare și depunere a cererii de reexaminare. Dacă se respinge cererea de reexaminare nu va fi majorată amenda
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda contraventionala ContSters256867 ContSters256867 Acum ceva timp am primit o amenda pe care am contestat-o astfel. Dl/Dna Judecator Subsemnatul ... domiciliat ... cu actul de identitate ... seria... nr ... (vezi toată discuția)
Controverse cu privire la exceptia inadmisibilitatii apelului cezarad cezarad Va supun atentiei o speta. Un avocat este amendat de catre Judecatorie cu o suma sa zicem de 1500 lei. Acesta face cerere de reexaminare prin care solicita ... (vezi toată discuția)
Am fost citata ca martor intr-o cauza contraventionala, insa nu vreau sa ma prezint KARINA39 KARINA39 Buna ziua, Situatie: in septembrie 2011 am fost martora la un accident auto, fiind pasagera intr-una din masini. A fost o ciocnire simpla, neasigurare la ... (vezi toată discuția)