avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire impozit pe venit(salariu) persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire impozit pe venit(salariu) persoana decedata

Exista in Romania vreo procedura prin care se poate restitui impozitul pe venit din salariu pentru o persoana decedata cu aproximativ 10 ani de vechime in Romania .
Subliniez faptul ca persoana decedata nu a fost casatorita si nu are copii --mostenitori fiind doar mama decedatului si frati.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
dmbarbascu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pierderea terenului agricol dat in arenda si a dividendelor anuale daca nu se dezbate succesiunea in 3 ani de la decesul mamei? mariapopescu65 mariapopescu65 Mama a decedat acum 2 ani. Mostenitorii ramasi sunt doar cei doi copii, eu si fratele, deoarece sotul, tatal nostru,a dat renuntare notariala la mostenirea ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat pentru o mostenire ContSters189760 ContSters189760 Bunici mei au avut doua fete, una dintre ele (mama mea) a locuit cu ei de cand ma stiu (fiind divortata de tatal meu) iar eu si fratele meu am crescut cu ei ... (vezi toată discuția)
Speta succesiune ContSters330490 ContSters330490 Doresc un raspuns complet si complex in urmatoarea speta pe care v-o supun atentiei, intrebarile fiind cine si cat mosteneste dintr-un apartament care are ... (vezi toată discuția)