avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SPOR LA SALARIU DE BAZA pentru ziua 24 ianuarie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SPOR LA SALARIU DE BAZA pentru ziua 24 ianuarie

Buna seara !
In data de 24 ianuarie activitatea nu a putut fi intrerupta datorita specificul activitatii (transport). Din motive justificative nu se acorda zile libere in urmatoare 30 de zile. Salariatii beneficiaza pentru munca prestata in zilele de sarbatori legale de un spor la salariul de baza ce nu poate fi mai mic de 100% din salariul de baza corespunzator muncii prestate in programul normal de lucru.
Soferul 1 a lucrat in 24 ianuarie 6 ore 50 minute, Soferul 2 a lucrat 9 ore, soferul 3 a lucrat tot 9 ore
Zile lucrate in februarie 2018: 20 zile
Ore lucrate in feb 2018 20x8=160 ore
Salar de baza 1900 ron
salar/ore 1900/160=11.87/ore
ore lucrate in 24 ianuarie 9x11.87=106.83
ore lucrate in 24 ianuarie 6x11.87=71,22
Intrebarea mea este ca am calculat corect spor la salariu de baza (pentru ziua 24 ianuarie) ?

Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Buna seara , in ianuarie necesarul de ore este de 160 si am lucrat ... Arilex Arilex Buna seara , in Ianuarie necesarul de ore este de 160 si am lucrat 160, dar 24 de ore au fost efectuate in zile de sarbatoare legala. am drepyul sa fiu ... (vezi toată discuția)
Plata ore sarbatoare legala MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o speta: Un angajat lucreaza in luna iunie 169 ore din care 24 sunt sarbatoare legala. Norma pentru luna Iunie este de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o nelămurire ce ține de norma de lucru. zilele ... AlexEsanu AlexEsanu Bună seara, Am o nelămurire ce ține de norma de lucru. Zilele de sărbătoare legală se scot din norma lunară de lucru? Adik eu dacă muncesc într-o zi ... (vezi toată discuția)