avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Înfiintare intreprindere familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Înfiintare intreprindere familiala

Buna seara! Vreau sa îmi deschid o întreprindere familială cu mama, tata și fratele meu(16 ani). Care ar fi costurile pentru înființarea acesteia? Doresc sa comercializez haine și mă interesează de asemenea, care sunt costurile lunare: taxe, impozite etc pe care le datorez statului?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin cu diverse dmhyou dmhyou intreb ptr parinti: as vrea sa deschid 'ceva' un magazin in care sa vand haine, papuci....... mama casnica si tata angajat are certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se platesc pt.un magazin de haine ? Corina1971 Corina1971 Buna ziua... Imi doresc sa deschid un magazin de haine in Baia Mare si as fi interesata sa -mi spuneti de ce taxe si impozite lunare sau anual se platesc ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)