avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... magazin cu diverse
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

magazin cu diverse

intreb ptr parinti:

as vrea sa deschid 'ceva' un magazin in care sa vand haine, papuci.......
mama casnica si tata angajat are certificat de handicap usor......
as vrea sa o pot plati pe mama ca angajat(si sa fie vinzatoare)

ce ar fi mai bine PFA; Asociatie Fam..... adica costurile sa fie cat mai mici..... si in timpul functionari sa fie cat mai mici.....
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:01, 20 Noiembrie 2010
Va recomand sa infiintati o intreprindere individuala. Este acelasi regim fiscal ca si la persoana fizica autorizata si intreprinderea familiala( asociatii familiale nu mai exista) si puteti avea angajati atat din familie cat si terte persoane iar contabilitatea se tine in partida simpla. Detalii infiintare aici:[ link extern ]
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati in deschiderea unui srl ca si persoana cu handicap ciprux ciprux Buna , tatal meu are handicap de gradu 2 si as vrea sa deschid un magazin dar pe numele lui asat daca are ceva facilitati , atunci intrebarea mea e are ceva ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma comanviviana comanviviana vreau sa deschid un magazin mixt (imbracaminte ,incaltaminte,gablonturi ,lenjerii pat etc...)si nu stiu ce fel de firma sa fac PFA,SRL sau II?ce ma ... (vezi toată discuția)
Pfa sau af gabi21dutu gabi21dutu buna seara ....as avea cateva nelamuriri cu privire la PFA sau AF .As vrea sa deschid un magazin si as vrea sa stiu ce e mai bine sa infiintez,ce acte va ... (vezi toată discuția)