avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau AF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau AF

buna seara ....as avea cateva nelamuriri cu privire la PFA sau AF .As vrea sa deschid un magazin si as vrea sa stiu ce e mai bine sa infiintez,ce acte va trebui sa intocmesc,ce avantaje as avea intre PFA si AF in privinta taxelor si impozitelor lunare,in concluzie ce ar fi mai bine si mai util sa infiintez?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:32, 21 Ianuarie 2011
Niciunul dintre ele ci intreprindere individuala. Detalii infiintare aici: [ link extern ]
Puteti angaja terte persoane nu numai din familie, contabilitate in partida simpla.
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin cu diverse dmhyou dmhyou intreb ptr parinti: as vrea sa deschid 'ceva' un magazin in care sa vand haine, papuci....... mama casnica si tata angajat are certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma comanviviana comanviviana vreau sa deschid un magazin mixt (imbracaminte ,incaltaminte,gablonturi ,lenjerii pat etc...)si nu stiu ce fel de firma sa fac PFA,SRL sau II?ce ma ... (vezi toată discuția)