avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Eu si sotia mea avem o nelămurire si speram sa aflam un raspuns avizat. Sotia intenționează să se întoarcă la serviciu mai devreme cu 60 zile,dupa ce a stat in concediu de crestere 1 an si 10 luni.
În această situație ea ar beneficia de o sumă compensatorie până la finele acelor 60 de zile sau până la finalul a 3 ani?
Si acum vine adevarata nelămurire. Stim ca nu poate fi concediata timp de 6 luni dupa întoarcerea la locul de munca . Însă după aceste 6 luni, daca ea ar fi concediata ( pentru ca a fost angajată alta persoana intre timp ) exista vreo baza legală sa beneficieze in continuare de acea suma compensatorie?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Renuntare la concediul de maternitate valentinili valentinili Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare bazata pe situatia de mai jos si sper ca puteti clarifica. Sotia mea are contract de munca cu norma partiala ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil legea 66/2016 AntonSM AntonSM Buna ziua, Speta este urmatoarea: Copilul este nascut pe data de 6 August 2015. Mama (sotia) a optat pentru CCC de 1 an de zile si acum doreste ... (vezi toată discuția)