avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota 1 pentru lipsa manualului la ora de predare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota 1 pentru lipsa manualului la ora de predare

Buna ziua
Fata mea este eleva in clasa X a intrun liceu.Profesorul la sanctionat pentru lipsa maualului cu nota 1. Am fost la audienta unde profesorul mi a comunicat ca asta este regulamentul dansului la orele sale.Mentionez ca dansul este si directorul institutiei.
In acest caz unde putem apela pentru rezolvarea situatiei si daca este legal sanctiunea aplicata de profesor.
Multumesc anticipat
K.I.
Cel mai recent răspuns: Keseru Imola , utilizator 11:35, 14 Martie 2018
Daca era un simplu profesor va recomandam sa discutati cu conducerea liceului,avand in vedere situatia relatata va sfatuiesc sa formulati un memoriu la inspectoratul scolar din localitatea dvs.
Dupa cercetarile mele pe internet am gasit legea modificata in decembrie 2018 ,care prevede :"Notele nu pot fi folosite ca mijloc de corecţie: "Rezultatul evaluării, exprimat prin calificativ, notă, punctaj nu poate fi folosit ca mijloc de corecţie, acesta reflectând strict rezultatele învăţării, conform prevederilor legale".
Ma intereseaza,daca avem sanse reale, ca aceasta nota incorecta,sa fie corectata.Mentionez ca fata mea este premianta clasei,cu purtare buna,participanta la activitati care promoveaza imaginea buna a scolii etc.Multumesc pentru orice sfat sau lamurire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, ... MarianMustata MarianMustata Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, exista vreo solutie sa nu le mai platim bursele? (vezi toată discuția)