avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum se poate rezilia un contract făcut fără acordul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum se poate rezilia un contract făcut fără acordul meu?

La achiziționarea unui tv trebuia să îmi prelungească vechiul ab însă m-am trezit cu ab nou+ ab internet. Menționez că nu am semnat nici un contract.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 11:28, 14 Martie 2018
Notificati operatorul care va pretinde la plata suma ce nu rezulta din cuprinsul unui contract....
Solicitati anularea contractelor pentru lipsa consimtamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipamente pentru telefonie, internet si tv montate abuziv pe terasa blocului. suntem o asociatie de proprietari din bucuresti si in bloc, unul ... Dantes Anca Dantes Anca Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti si in bloc, unul dintre apartamente este detinut de un operator de telefonie mobila, internet si TV. ce l-a ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv SebastianTM SebastianTM Buna seara, am o problema cu SRTV. Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv voiosu voiosu Buna ziua , Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat . M-am mutat in alta ... (vezi toată discuția)