avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea domiciliului

In urma unor violente in familie,am depus plangere la politie si o cerere de ordin de protectie. As dori sa stiu, in cazul in care dorim sa ne mutam in chirie pe perioada procesului pentru a nu mai sta in casa cu agresorul, mama poate fi acuzata de rapire daca este inclus in mutare si un minor de 15 ani?
NU. Minorul daca are 15 ani va sta cu cine doreste dintre parinti.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
prepeleac, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin ordinul de protectie se putea solicita chiar indepartarea /evacuarea agresorului din imobil pe langa celalalte masuri.Puteti sa plecati unde doriti nu este nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie pentru evacuare hazles hazles Buna ziua Am o problema cu tatal meu care ma tot ameninta pe mine,sora mea si mama mea ca ne omoara pe toti,ca ne da foc la casa si multe altele, el avand si ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie, minor si sotie Vlad24 Vlad24 Buna ziua! As dori sa stiu ce fel de masuri se pot lua in privinta unui sot dependent de alcool ce si-a lovit sotia si a strans de gat propriul copil de 15 ... (vezi toată discuția)
Cum sa opresc violenta si cui sa ma adresez pentru asta? flory_mariutza flory_mariutza Buna! Povestea mea este asa... Parinti mei au o casnicie de mai bine de 25 de ani, in trecut au mai existat unele acte de violenta din partea tatalui meu ... (vezi toată discuția)