avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intr-o situatie de suprapunere a concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intr-o situatie de suprapunere a concediului de crestere copil, concediul paternal poate fi solicitat legat (cele 2 luni) la sfarsitul perioadei ?

Buna ziua, am o nelamurire in ceea ce priveste concediul paternal. Ma aflu intr-o situatie de suprapunere (15 ianuarie-8 martie 2018) a concediului de crestere copil si mi s-a spus ca o luna nu voi primi nimic (respectiv 8 februarie-8 martie), intrucat este dreptul tatalui sa aplice pentru concediu. Sotul meu nu doreste acest lucru. Nu se pot lasa cele doua luni legate la sfarsit ? In acest fel as primi atat indemnizatia in continuare cat si stimulentul pentru suprapunere(cei 600 lei/luna), din care am primit doar 542 lei pe motiv ca a incetat primul dosar. Va multumesc!

Cum pot muta aceasta intrebare in categoria potrivita ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Cristina Banica, utilizator

Alte discuții în legătură

Intr-o situatie de suprapunere a concediului de crestere copil, concediul paternal poate fi solicitat legat (cele 2 luni) la sfarsitul perioadei ? Cristina Banica Cristina Banica Buna ziua, am o nelamurire in ceea ce priveste concediul paternal. Ma aflu intr-o situatie de suprapunere (15 ianuarie-8 martie 2018) a concediului de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ady31 Ady31 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cat este indemnizatia in cazul in care al doilea copil se naste inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. E la fel cat a ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si cei 600 lei pentru suprapunere ccc mihaelarizea2005 mihaelarizea2005 BUNA ZIUA! Eu ma aflu in CCC pentru al doilea copil nascut pe 17 iunie 2011, iar primul copil l-am nascut pe 8 februarie 2010, de aici rezulta o suprapunere ... (vezi toată discuția)