avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Rabla 2018
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Rabla 2018

Chiar este obligatoriu sa ai autoturismul pe care il dai la rabla inmatriculat pe adresa de domiciliu? Pentru ca in prezent am alt domiciliu, dar autoturismul meu a ramas inmatriculat la vechea adresa (care este tot proprietatea mea) mi se cere o adeverinta care sa ateste faptul ca in urma cu zece ani (la cumpararea autoturismului) domiciliul meu era la adresa de inmatriculare a acestuia...
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:46, 14 Martie 2018
Va trebui sa cereti acea notificare de la primaria din localitatea cu vechiul domiciliu daca doriti sa schimbati masina prin programul rabla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2018 Stoflea Stoflea Chiar este obligatoriu sa ai autoturismul pe care il dai la rabla inmatriculat pe adresa de domiciliu? Pentru ca in prezent am alt domiciliu, dar autoturismul ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters68274 ContSters68274 Buna-ziua! Bunicul meu a decedat de curand si printre alte bunuri detinea si o masina .In urma lui a ramas bunica si 3 copii(unul fiind mama mea).As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)