avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Programul Rabla 2018
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Programul Rabla 2018

Chiar este obligatoriu sa ai autoturismul pe care il dai la rabla inmatriculat pe adresa de domiciliu? Pentru ca in prezent am alt domiciliu, dar autoturismul meu a ramas inmatriculat la vechea adresa (care este tot proprietatea mea) mi se cere o adeverinta care sa ateste faptul ca in urma cu zece ani (la cumpararea autoturismului) domiciliul meu era la adresa de inmatriculare a acestuia
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:27, 14 Martie 2018
Nu mai repostati aceeasi discutie. Aglomerati forumul inutil.
Ati primit deja un raspuns. Se mai poate comnenta tot acolo de catre alti utilizatori.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2018 Stoflea Stoflea Chiar este obligatoriu sa ai autoturismul pe care il dai la rabla inmatriculat pe adresa de domiciliu? Pentru ca in prezent am alt domiciliu, dar autoturismul ... (vezi toată discuția)
Program rabla pentru finantare sisteme de incalzire victor cherciu victor cherciu BUNA ZIUA , Detin un autoturism Dacia ,care indeplineste toate cerintele cerute programului Rabla .Doresc sa stiu daca pot sa-l predau pentru sistem de ... (vezi toată discuția)
Doresc să fac o sesizare( reclamație) Florinela77 Florinela77 S-a ridicat un nivel fără proiect şi fără autorizație , pentru a nu se mări impozitul!! (vezi toată discuția)