avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Program Rabla pentru finantare sisteme de incalzire
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Program Rabla pentru finantare sisteme de incalzire

BUNA ZIUA ,
Detin un autoturism Dacia ,care indeplineste toate cerintele cerute programului Rabla .Doresc sa stiu daca pot sa-l predau pentru sistem de incalzire economic .Care sunt conditiile si cerintele programului , daca este aprobat , etc.
Multumesc anticipat
Victor Cherciu
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:55, 16 Martie 2018
Nu este, programul rabla pentru autoturisme este doar pentru achizitia de auto. Nu puteti merge sa va schimbati centrala decat daca gasiti o centrala inmatriculabila si pt care trebuie sa faceti ITP la RAR. Cred ca va referiti la programul Casa Verde dar nu puteti folosi voucherul auto pentru asta.
Buna ziua ,Multumesc pentru raspuns .Putin neclar .Eu ma refeream la aceasta [ link extern ] /
Nu mai postati aceeasi discutie in mai multe sectiuni de forum. Aglomerati inutil forumul. Ati primit deja un raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2018 Stoflea Stoflea Chiar este obligatoriu sa ai autoturismul pe care il dai la rabla inmatriculat pe adresa de domiciliu? Pentru ca in prezent am alt domiciliu, dar autoturismul ... (vezi toată discuția)
Doresc să fac o sesizare( reclamație) Florinela77 Florinela77 S-a ridicat un nivel fără proiect şi fără autorizație , pentru a nu se mări impozitul!! (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru motivarea neprezentari la locul de munca din motive medicale si refuzata de catre angajator!este legal refuzul qngajatorului? Andra Alexa Andra Alexa Buna ziua!In data de 07.01.2019,pentru ca am fost bolnava si in imposibilitatea de a ma deplasa la spital pentru un medical pe care ulterior l-am obtinut insa ... (vezi toată discuția)